Thursday, January 10, 2013

WORKSHOPS FOR BURLESQUE ENTHUSIASTS!

Hi you lovely people! How´s the new year starting? Hopefully with fistfuls of glitter and confetti? We are busy busy busy preparing for the Helsinki Burlesque Festival - and more on that later - but we´ve also other tasty stuff cooking up for you; namely, WORKSHOPS! Yay, it´s workshop time again!

*drumroll*


There are two alternatives (or actually three, but more on that later, again) for you to choose between: there´s the


BURLESQUE BEGINNERS´ BASH 16.3.-17.3. (and the rest will be in Finnish, though if needed, the teaching can happen in English and Swedish as well!)


Kutkuttaako sinua burleskin glamour ja kimmellys? Haluaisitko oppia bump´n´grindin salat ja viehkon viekoittelun taidot? Cherry "Turrrbocherry" Dee ja Tinker Bell (The Itty-Bitty Tease Cabaret, The Ravishing Shangri-La Rubies) yhdistävät rautaisen ammattitaitonsa tässä viikonlopun intensiiviworkshopissa tarjotakseen sinulle mahdollisuuden raapaista tämän loputtoman kiinnostavan taiteen lajin pintaa ja kurkistamaan peremmälle. Lauantai- ja sunnuntai-iltapäivinä ehdimme käydä perusteet läpi niin klassisen burleskin perusliikkeistä (bump´n´grind, shimmy & shake), tasseleiden twirlauksesta, teasesta eli kiusoittelusta, lavameikistä ja -kampauksista, ja hiukkapikkasen kaikesta muustakin asiaan liittyvästä. Teemme myös pienen helpon ryhmäkoreografian - tähän et tarvitse tanssitaitoja ennalta! 

KURSSISTA: 


♥ Kenelle kurssi sopii - aloittelijoille, burleskitanssia harrastaneille, täysin tanssitaustaa vailla oleville, burleskista muuten vaan kiinnostuneille, lyhyen workshopin (esim. polttariworkshop) käyneille; iästä (18 ikävuodesta alkaen) ja vaatekoosta riippumatta olet tervetullut! Kurssille otetaan max. 14 osallistujaa. 

♥ In case Finnish is not your strongest language, do not worry - you can still partake in this fun! We speak English fluently och dessutom så undervisar vi väldigt gärna också på svenska! 


♥ Aikataulu: LA 16.3.2013 klo 16-19 sekä SU 17.3. klo 16-19. 

♥ Tarvitset mukaasi mukavat vaatteet, joissa helposti pystyy hahmottamaan kehon suuntia (esim. minishortsit ja toppi) sekä mieluusti korkokengät (sellaisella korolla, jossa pystyt mahdollisimman vaivattomasti vielä liikkumaankin). Voit myös halutessasi sonnustautua teeman mukaisesti ja ottaa mukaan korsettia, rintaliivejä, sukkanauhaliivejä & pitkiä sukkia, pitkiä hansikkaita ja höyhenpuuhkia (tai pitkiä huiveja niitä markkeeraamaan). Puuhkan ja hansikkaat saat hankittua esimerkiksi Punanaamiosta tai Aprillista ja kummankin hinta on ~10 € luokkaa. Voit myös tuoda omia meikkejä ja kampaustarvikkeita, hiuskukkia ja muita hiuskoristeita. (Jos ujostuttaa voit aina varustautua tupla-rintaliiveillä tai pukea rintsikat vaikka ohuen topin päälle, ei siis huolta!) Lisäksi suosittelemme jotain lämmintä ylle alkulämmittelyiden ja taukojen ajaksi (tila saattaa talvella olla hieman vilakka) sekä omia eväitä - muutaman korttelin päässä on toki myös ruokakauppa. Tilassa ei ole jääkaappia, mutta mikro löytyy, samoin kahvi- ja vedenkeittimet. Tarjoamme luonnollisestikin ihanan kuplivat tervetuliais-kuohuviinit! 

♥ Kurssi järjestetään Raspberry Fields-treenitilassa Helsingin Lauttasaaressa (Vattuniemenkatu 15). Helpoimmin pääset perille bussilla 21V keskustasta ja Kampista (pysäkin nimi on Nahkahousuntie, tarkista aikataulut Reittioppaasta). Myös bussit 65A ja 66A tulevat lähelle. ***Huomioithan, että tilassa ei ole suihkua tai erillistä pukeutumistilaa, joten paikalle kannattaa tulla aikaisintaan klo 15.50, ellei halua viettää aikaansa rappukäytävässä!*** 

♥ Kurssin hinta on 100 € ja siitä maksetaan ennakkomaksu 40 € ilmoittautumisen yhteydessä (saat tiedot maksun suorittamisesta vastauspostissa) ja loput käteisellä paikan päällä. ***HUOM! Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen info@ittybittytease.com - huomaathan, että ilmoittautuminen fb-tapahtumaan EI vielä ole ilmoittautuminen kurssille!*** Ennakkomaksua tai loppua ilmoittautumismaksua ei palauteta kuin lääkärintodistusta vastaan ja todistettavasti force majeure-tilanteissa. Osallistuessasi myös huhti- tai toukokuun jatkokurssille saat jälkimmäisen kurssin hintaan 40 € (norm. 50 €). Muista mainita tämä ilmoittautumisen yhteydessä! 

♥ Lisätiedot, kysymykset elämän tarkoituksesta sekä ilmoittautumiset osoitteeseen info@ittybittytease.com!


There´s also something for those who´ve already ventured a bit along the way of burlesque OR have been to a beginners´ course already:SHOWGIRL SCHOOL EXTRA-SPECIAL 13.4. and/or 4.5.


Oletko jo käynyt burleskin alkeiskurssin, mutta janoat vielä lisää? Oletko kenties esiintynyt jo kerran, ehkä kaksikin, mutta kaipaat perusteellisempaa perehdytystä? Tai vaikket hinkuisi lavallekaan, mutta haluat silti oppia enemmän? Siinä tapauksessa tämä on sinun kurssisi. Cherry "Turrrbocherry" Dee ja Tinker Bell (The Itty-Bitty Tease Cabaret, The Ravishing Shangri-La Rubies) yhdistävät rautaisen ammattitaitonsa näissä yhden päivän mittaisissa intensiiviworkshopeissa. Iltapäivän aikana perehdymme musiikkivalintoihin, lavakostyymeihin, rekvisiitan käyttöön, valaisu- ja ääniteknisiin detaljeihin, ja kaikkeen muuhun mieltä mahdollisesti askarruttavaan esiintymiseen liittyvään aina ideoinnista koreografian rakentamiseen. 


KURSSISTA: 

♥  Kenelle kurssi sopii - alkeiskurssin (joko maaliskuun kurssin tai jonkun aiemman) käyneille ja/tai hieman jo esiintyneille; sinulla on perustaidot ja -tietämys burleskin alkeista olemassa. (Jos olet käynyt jonkun muun kuin meidän järjestämämme alkeiskurssin, olethan ystävällinen ja mainitset siitä ilmoittautumisen yhteydessä, ja kerrot mistä olet pohjatietosi hankkinut - kiitoksia!) Huom! Sinun ei tarvitse olla esiintyjä tai edes esiintymään pyrkivä, jos olet kuitenkin käynyt alkeiskurssin. Kurssille otetaan max. 14 osallistujaa. 

♥ In case Finnish is not your strongest language, do not worry - you can still partake in this fun! We speak English fluently och dessutom så undervisar vi väldigt gärna också på svenska! 

♥ LA 13.4. klo 14-18 ja LA 4.5. klo 14-18. Voit osallistua kurssille joko 13.4. tai 4.5.- kurssin anti on samankaltainen kumpanakin päivänä. Halutessasi voit toki myös maksaa kummastakin päivästä ja osallistua molemmille! 

♥ Tarvitset mukaasi mukavat vaatteet, joissa helposti pystyy hahmottamaan kehon suuntia (esim. minishortsit ja toppi) sekä korkokengät (sellaisella korolla, jossa pystyt mahdollisimman vaivattomasti vielä liikkumaankin). Voit myös halutessasi ottaa mukaan ongelmia tai mietintää tuottavia esiintymisasuja tai niiden osasia, tai muuta mahdollisessa tulevassa tai jo olemassaolevassa numerossasi tarvittavaa rekvisiittaa tai asua. Muistiinpanovälineet ovat suositeltavat. Lisäksi suosittelemme omia eväitä - muutaman korttelin päässä on toki myös ruokakauppa. Tilassa ei ole jääkaappia, mutta mikro löytyy, samoin kahvi- ja vedenkeittimet. Tarjoamme luonnollisestikin ihanan kuplivat tervetuliais-kuohuviinit! 

♥ Kurssi järjestetään Raspberry Fields-treenitilassa Helsingin Lauttasaaressa (Vattuniemenkatu 15). Helpoimmin pääset perille bussilla 21V keskustasta ja Kampista (pysäkin nimi on Nahkahousuntie, tarkista aikataulut Reittioppaasta). Myös bussit 65A ja 66A tulevat lähelle. Huomioithan, että tilassa ei ole suihkua tai erillistä pukeutumistilaa, joten paikalle kannattaa tulla aikaisintaan klo 15.50, ellei halua viettää aikaansa rappukäytävässä! 

♥ Kurssin hinta on 50 € ja siitä maksetaan ennakkomaksu 20 € ilmoittautumisen yhteydessä (saat maksutiedot ilmoittautuessasi) ja loput käteisellä paikan päällä. ***HUOM! Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen info@ittybittytease.com - huomaathan, että ilmoittautuminen fb-tapahtumaan ei vielä ole ilmoittautuminen kurssille!*** Ennakkomaksua tai loppua ilmoittautumismaksua ei palauteta kuin lääkärintodistusta vastaan ja todistettavasti force majeure-tilanteissa. Osallistuessasi myös maaliskuun alkeiskurssille saat tämän kurssin alennushintaan 40 €. Muista mainita tämä ilmoittautumisen yhteydessä! 

♥ Lisätiedot, kysymykset elämän tarkoituksesta sekä ilmoittautumiset osoitteeseen info@ittybittytease.com! 

OPETTAJISTA: 

Cherry "Turrrbocherry" Dee ja Tinker Bell ovat helsinkiläisen The Itty-Bitty Tease Cabaret-ammattilaisryhmän perustajajäseniä, toimineet burleskin kentällä aktiivisesti vuodesta 2008, ja opettaneet sekä lyhyempiä workshoppeja, että pidempiä kursseja vuodesta 2009. Lukemattomien keikkojemme joukosta löytyvät mm. Milan Burlesque Awards 2012, Stockholm Burlesque Festival 2010, Las Vegas Burlesque Hall of Fame 2011 sekä Helsinki Burlesque Festival 2009, 2011, 2012 ja 2013.


More info on us, as usual, via our website as well as Tinker´s own site. Yay! Enroll now!

No comments: